Recept 55***** (1 stem)

Tonijn met pesto en pasta

Dit is een recept van

tijd
25 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Maak de groene kruiden schoon, voeg het broodkruim toe en maal alles heel fijn en roer er 2 eetlepels Solo vloeibaar bij .
  3. Bedek de tonijn met de bekomen massa en gaar deze in 15 minuten in de oven.
  4. Kook de pasta beetgaar.
  5. Pel ondertussen de tomaten, verwijder de pitjes en snij ze zeer fijn.
  6. Roer ze met de pesto en de Solo Crèmefine Cuisine door de pasta.
  7. Schik de pasta op het bord, en leg er de tonijn op .

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie