Recept 05 (0 stemmen)

Tijgergarnalen op een slaatje met nori

Dit is een recept van

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng 1 liter water aan de kook. Kook de witte kool en de aspergepunten gedurende 1 minuut.
  2. Laat uitlekken en afkoelen tot lauw.
  3. Meng een eetlepel citroensap, de mirin, de miso, de gesnipperde sjalot en 3 eetlepels olie tot een dressing.
  4. Voeg naar smaak peper toe. Vermeng met de aspergepunten en de witte kool.
  5. Strooi de reepjes nori erover.
  6. Fruit de knoflook in de Solo. Zet het vuur hoog en bak de garnalen in de hete pan gedurende 2 à 3 minuten.
  7. Besprenkel met de rest van het citroensap en bestrooi met een snufje zout.
  8. Serveer direct op een bedje van het nori-slaatje.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie