use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Sushi
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Sushi

Sushi

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    2 uur
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kopje sushirijst
  • 200 g verse tonijn
  • 2 eetlepels rijstazijn
  • wasabi
  • 50 g zwarte ontpitte olijven
  • sojasaus

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Laat op kamertemperatuur komen en roer er dan de rijstazijn onder.
  3. Snipper de olijven zeer fijn en roer ze bij de rijst.
  4. Verdeel de vis in reepjes.
  5. Vorm de sushirijst en doe op ieder een beetje wasabi.
  6. Schik er een stukje vis op en dien ze met de sojasaus op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.