Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Sushi

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding2 uur
  • Porties6 porties
gemiddeld
voorgerecht
Japans
vis
recipe image Sushi
  • 1 kopje sushirijst
  • 200 g verse tonijn
  • 2 eetlepels rijstazijn
  • wasabi
  • 50 g zwarte ontpitte olijven
  • sojasaus
  1. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Laat op kamertemperatuur komen en roer er dan de rijstazijn onder.
  3. Snipper de olijven zeer fijn en roer ze bij de rijst.
  4. Verdeel de vis in reepjes.
  5. Vorm de sushirijst en doe op ieder een beetje wasabi.
  6. Schik er een stukje vis op en dien ze met de sojasaus op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.