use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zalm in sojasaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalm in sojasaus

Zalm in sojasaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    8 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 glas witte wijn
  • 2 eetlepels Solo
  • bieslook
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 600 g zalmfilet

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de zalmfilet in 4 stukken en schik ze in een ovenschotel.
  2. Meng de sojasaus met de wijn.
  3. Giet over de vis.
  4. Snijd de Solo in nootjes en verdeel over de vis.
  5. Schuif de schotel afgedekt 6 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
  6. Haal het deksel eraf en laat nog 2 minuten verder kleuren.
  7. Strooi er de gehakte bieslook over en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.