Recept 25** (1 stem)

thaise kippensoep met noedels

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de olijfolie in een pot & verhit totdat ze gloedheet is.
  2. Doe de fijn gehakte knoflook in de pan & bak ze goudbruin.
  3. Neem de blokjes kippenfilet & roerbak ze bij de knoflook tot ze gaar zijn (ik laat ze beetje krokant worden zelfs).
  4. Giet de kippenbouillon & de cocos crème melk bij. Roer dit alles goed dooreen.
  5. Voeg pindakaas & de eiernoedels toe.
  6. Doe het deksel op de pot & laat dit alles een kwartiertje zachtjes koken.
  7. Voeg de lente-uitjes & de verse koriander bij. Breng op smaak met zout & peper.
  8. Laat de soep nog een 5-tal minuutjes verder zachtjes koken.
  9. Als je de soep nog wilt dresseren, moet je nu het cocospoeder & de chilipepers roosteren in een pan. Pas op want je moet blijven roeren!
  10. Deze maaltijdsoep serveren in soepbord & evt bestrooien met het geroosterd mengsel van cocospoeder & chilipeper.
  11. Smakelijk!

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?