use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Soep van courgettes en zalmtoast
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Soep van courgettes en zalmtoast

Soep van courgettes en zalmtoast

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 courgettes
  • 2 uien
  • 2 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 1 teentje look
  • 1 blokje Knorr finesse groentebouillon
  • 2 takjes verse tijm
  • 50 g zachte Solo
  • 50 g gerookte zalm, in snippers
  • 4 sneetjes brood
  • takjes peterselie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de courgettes met schil in blokjes en de ui in ringen.
  2. Verhit de Solo in een pan en bruin de look.
  3. Voeg de uien toe en bak tot ze lichtbruin en zacht zijn. Doe de courgettes erbij en laat 5 minuten bakken.
  4. Rits de blaadjes van het tijmtakje en voeg toe. Roer af en toe om.
  5. Doe er het bouillonblokje en 0.5l water bij en laat 15 minuten sudderen.
  6. Neem de pan van het vuur en mix de soep glad.
  7. Toast het brood en verdeel er zalmover en snij diagonaal doormidden.
  8. Garneer de soep met een klein takje peterselie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.