Altijd weten wat je gaat eten?
Tagliatelle met Effi Licht en Fris Natuur en courgettes
Bereidingswijze
- Breng water met zout aan de kook. Bereid de tagliatelle zoals op de verpakking vermeld staat.
- Verhit ondertussen de Solo in een braadpan. Bak daarin de courgettestukjes met de gehakte look gedurende enkele minuten.
- Breng op smaak met peper en zout. Zet opzij.
- Laat de pasta uitlekken als die beetgaar gekookt is.
- Giet de pasta vervolgens terug in de pan.
- Voeg er de Effi Natuur aan toe, goed roeren.
- Doe er dan de gebakken courgettestukjes bij, goed mengen. Breng op smaak met peper en zout indien nodig .
- Serveer in diepe borden en garneer met platte peterselie, geraspte citroenschil en krulletjes parmezaankaas.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 13 juni 2014 om 20u48
Viel het mee Niknak? Zat de smaak even lekker als in het recept? ;-)
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?