use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tagliatelle met Effi Licht en Fris Natuur en courgettes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tagliatelle met Effi Licht en Fris Natuur en courgettes

Tagliatelle met Effi Licht en Fris Natuur en courgettes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g tagliatelle
  • zout en peper
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 150 g Effi Natuur
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 2 courgettes (in stukjes gesneden)
  • 2 teentjes look
  • 1 eetlepel geraspte citroenschil
  • 50 g parmezaankaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng water met zout aan de kook. Bereid de tagliatelle zoals op de verpakking vermeld staat.
  2. Verhit ondertussen de Solo in een braadpan. Bak daarin de courgettestukjes met de gehakte look gedurende enkele minuten.
  3. Breng op smaak met peper en zout. Zet opzij.
  4. Laat de pasta uitlekken als die beetgaar gekookt is.
  5. Giet de pasta vervolgens terug in de pan.
  6. Voeg er de Effi Natuur aan toe, goed roeren.
  7. Doe er dan de gebakken courgettestukjes bij, goed mengen. Breng op smaak met peper en zout indien nodig .
  8. Serveer in diepe borden en garneer met platte peterselie, geraspte citroenschil en krulletjes parmezaankaas.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.