Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Jardinière van pasta en basilicum

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
goedkoop
hoofdgerecht
overig europees
Vegetarisch
recipe image Jardinière van pasta en basilicum
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 3 g Ricard
  • 160 g verse pasta (spaghettini of tagliatelle) al dente gekookt
  • korianderpoeder
  • 4 blaadjes basilicum
  • 30 g parijse champignons
  • zout en peper
  • 30 g preiwit
  • 30 g venkel
  • snuifje saffraan
  • 0.5 koffielepel kurkumapoeder
  • 2 teentjes gepeld en geplette look
  • 1 tomaat, gepeld
  • 20 g lente-uitje
  1. Giet de Solo in een pannetje en voeg hierbij de saffraan, de kurkuma, de geperste look en de Ricard.
  2. Laat 15 minuten opwarmen op een zacht vuur.
  3. Haal door de puntzeef en zet opzij.
  4. Versnipper de lente-uitjes.
  5. Snijd de champignons in staafjes van 2 cm lang bij 1/2 cm dik.
  6. Snijd de venkel en het preiwit in blokjes.
  7. Snijd de kwartjes tomaat en de basilicumblaadjes in ruitvorm.
  8. Braad de champignons, de venkel en het preiwit snel op een hoog vuur in de Solo.
  9. Laat niet bruin worden.
  10. Verwarm ondertussen de pasta in een stoompot of in de magnetron.
  11. Voeg de opgewarmde pasta toe aan de gesauteerde groenten, de uitjes, de tomaten en de basilicumblaadjes.
  12. Voeg peper, zout en wat gemalen koriander toe. Meng goed dooreen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.