Tagliata van rundvlees op z'n toscaans

33 (33)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Wrijf de steak in met zeezout en peper.
  2. Hak de kruiden fijn en doe ze met de Solo 3 minuten op matig vuur garen.
  3. Bak dan het vlees op hevig vuur gedurenden 6 minuten.
  4. Draai het regelmatig om op het kruidenbedje.
  5. Meng de salades met de basilicumblaadjes en de pijnappelpitten.
  6. Leg op elk bord een metalen ring en druk daarin voorzichtig het slamengsel.
  7. Verwijder de ringen. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en giet die over de sla.
  8. Snij de steak in fijne reepjes en drapeer de reepjes rond de sla.
  9. Werk af met de parmezaankrullen en druppel er balsamico over.

Advertentie

Reacties (4)

Gepost door Solo op 25 oktober 2013 om 14u47

Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?