Recept 45**** (33 stemmen)

Tagliata van rundvlees op z'n toscaans

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Steak bakken

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Wrijf de steak in met zeezout en peper.
  2. Hak de kruiden fijn en doe ze met de Solo 3 minuten op matig vuur garen.
  3. Bak dan het vlees op hevig vuur gedurenden 6 minuten.
  4. Draai het regelmatig om op het kruidenbedje.
  5. Meng de salades met de basilicumblaadjes en de pijnappelpitten.
  6. Leg op elk bord een metalen ring en druk daarin voorzichtig het slamengsel.
  7. Verwijder de ringen. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en giet die over de sla.
  8. Snij de steak in fijne reepjes en drapeer de reepjes rond de sla.
  9. Werk af met de parmezaankrullen en druppel er balsamico over.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 25 oktober 2013 om 14u47

Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie