Ingrediënten voor 8 personen
- 2 deegbodems in brokkeldeeg
- 400 g gekookte zeevruchten
- 4 wortelen
-
2 dl Solo Crèmefine Licht
- muskaatnoot
-
- zout
- 2 stengels preI
- peper
Bereidingswijze
- Rasp de wortelen en snipper de prei.
- Stoof ze in de Solo gedurende 2 minuten.
- Roer er de Solo Crèmefine Licht bij en breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot.
- Schik 1 taartbodem in de vorm.
- Roer de zeevruchten door de groenten en schik ze in de vorm.
- Druk lichtjes aan en leg er de andere taartbodem op.
- Knijp de randen goed dicht en snij er in het midden een gaatje in.
- Bak in de op 160° voorverwarmde oven gaar gedurende 25 minuten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?