use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Taart met zeevruchten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Taart met zeevruchten

Taart met zeevruchten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 2 deegbodems in brokkeldeeg
  • 400 g gekookte zeevruchten
  • 4 wortelen
  • 2 dl light room
  • muskaatnoot
  • 2 eetlepels Solo
  • zout
  • 2 stengels preI
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Rasp de wortelen en snipper de prei.
  2. Stoof ze in de Solo gedurende 2 minuten.
  3. Roer er de light room bij en breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot.
  4. Schik 1 taartbodem in de vorm.
  5. Roer de zeevruchten door de groenten en schik ze in de vorm.
  6. Druk lichtjes aan en leg er de andere taartbodem op.
  7. Knijp de randen goed dicht en snij er in het midden een gaatje in.
  8. Bak in de op 160° voorverwarmde oven gaar gedurende 25 minuten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.