Stoofpotje van bospaddenstoelen met rundvlees

12 (12)
35 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het vlees in plakjes van 3 à 4 mm.
  2. Snij de aardappelen en uien in plakjes van 5 mm. Fruit het vlees en de groenten in de Solo.
  3. Voeg de paddenstoelen toe en kruid met zout en peper. Blus de pan met het bouillonbloje, 0.5l water en de wijn.
  4. Laat 20 à 25 minuten zachtjes garen.
  5. Werk het stoofpotje af met de peterselie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Solo op 30 oktober 2012 om 15u01

Tot binnenkort om je bevindingen te lezen Michbo1!

Gepost door Michbo1 op 02 november 2012 om 12u35

Heb dit inderdaad uitgeprobeerd: super lekker!! Ik heb wel nog vleeskruiden gebruikt en een blik tomatenblokjes bijgevoegd. Heb de saus ook wat gedikt met Maïzena express.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?