use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Stoofpotje van bospaddenstoelen met rundvlees
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Stoofpotje van bospaddenstoelen met rundvlees

Stoofpotje van bospaddenstoelen met rundvlees

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g rundvlees (van de binnendij)
  • aardappelen
  • 2 uien
  • 40 g Solo
  • 1 kop bospaddenstoelen
  • zout en peper
  • 1 blokje Knorr finesse kipbouillon
  • 2 dl witte wijn
  • 1 bosje peterselie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij het vlees in plakjes van 3 à 4 mm.
  2. Snij de aardappelen en uien in plakjes van 5 mm. Fruit het vlees en de groenten in de Solo.
  3. Voeg de paddenstoelen toe en kruid met zout en peper. Blus de pan met het bouillonbloje, 0.5l water en de wijn.
  4. Laat 20 à 25 minuten zachtjes garen.
  5. Werk het stoofpotje af met de peterselie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.