Spaghetti voor meat-lovers!!

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de gehakte ui glazig stoven in de olijfolie en voeg daarna de blokjes spek toe. Laat even al roerend aanstoven en voeg de américain en het gehakt toe (prak deze los met een vork zodat ze goed verdeeld worden).
  2. Voeg de in stukjes gesneden paprika toe (als je last hebt van een gevoelige maag is het aangeraden ze een kwartiertje te laten koken in water met wat salieblaadjes, dat bevordert de vertering).
  3. Giet na enkele minuten de tomatenblokjes bij het mengsel en roer goed om. Voeg de gesnipperde look en het zeer fijn gesneden pepertje toe, alsook de gehakte basilicum, de bouillinblokjes en de oregano. Proef en kruid bij met peper en zout (als je de vleessmaak nog extra wil prononceren kan je hier ook een scheut oxo bijdoen; let wel: pas op het einde omdat zout de neiging heeft meer op te voorgrond te treden naarmate het gerecht suddert).
  4. Laat toch 20 minuutjes sudderen op een zacht vuurtje terwijl je de pasta kookt. Als je echt veel tijd hebt mag de pot gewoon nog een uurtje in de oven op 150-180 graden. Hoe langer dit suddert, hoe lekkerder het wordt.
  5. Dien op met de geraspte kaas en smakelijk! Niet zuinig zijn met de saus! ;)

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?