Recept 45**** (9 stemmen)

Spaghetti Bolognese

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe het gehakt in een pan en bak met solo voeg er peper, zout en nootmuskaat bij en roer af en toe tot het gehakt (750 gr gemengd varken + kalf) uiteen valt. In een grote pot :Laat in 50gr boter, 2 grote uien (schijven of snippers ),2-3 paprikka's en enkele teentjes verse look (fijn gesneden) fruiten. Voeg er de paprika's (in stukken gesneden met of zonder pel) bij, de erwten & wortelen,de champignons, de gepelde tomaten,tomatenpuree,bolognese saus + kruiden en eventueel een bouillonblokje spagetti. Voeg er daarna het gehakt bij.
  2. De saus is lekkerder als men deze enkele uren op voorhand kan bereiden.

Ingrediëntenvoor 3 personen

  • 750gr kalfs-varkensgehakt, 500gr spaghetti Solo,2 grote Ajuinen,Champignons (2blikjes)maar liefst vers,Erwten & Wortelen (1bokaal),Een paar teentje Verse look,peper & zout, spaghetti,2-3 paprikka's naar keuze,bolognese saus,gepelde tomaten (blik), 1doosje tomatenpuree,spaghetti kruiden

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?