Soep van witte kool en spekjes

28 (28)
45 min

Bereidingswijze

  1. Snij de witte kool, de geschilde aardappelen en de ui in stukjes. Stoof ze in Solo.
  2. Bevochtig de gestoofde groenten met de kippenbouillon. Kruid met peper en zout, en laat een half uurtje doorkoken.
  3. Mix de soep met een staafmixer en zeef ze vervolgens. Werk af met een scheutje Solo Crèmefine Cuisine .
  4. Snij het spek in blokjes en bak ze krokant in een pan met een weinig Solo. Laat ze even uitlekken (ontvetten) op keukenpapier en serveer als garnituur in de soep.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (17)

Gepost door Deburger op 04 mei 2017 om 14u29

ga deze soep zeker maken, maar heb nog witte kool in de vriezer steken kan ik deze ook gebruiken?

Gepost door Solo op 05 mei 2017 om 11u51

Dag Deburger, dat kan zeker. Laat ons zeker weten of het gesmaakt heeft. Geniet ervan! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?