Soep van courgettes en zalmtoast

4 (4)
45 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de courgettes met schil in blokjes en de ui in ringen.
  2. Verhit de Solo in een pan en bruin de look.
  3. Voeg de uien toe en bak tot ze lichtbruin en zacht zijn. Doe de courgettes erbij en laat 5 minuten bakken.
  4. Rits de blaadjes van het tijmtakje en voeg toe. Roer af en toe om.
  5. Doe er het bouillonblokje en 0.5l water bij en laat 15 minuten sudderen.
  6. Neem de pan van het vuur en mix de soep glad.
  7. Toast het brood en verdeel er zalmover en snij diagonaal doormidden.
  8. Garneer de soep met een klein takje peterselie.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door padstoel op 07 juni 2011 om 10u53

is heel lekker!!doen!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?