Recept 45**** (6 stemmen)

Slaatje van prinsessenboontjes en ansjovis

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Slaatjes

tijd
15 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen gaar en kook de boontjes gedurende 10 minuten beetgaar.
  2. Giet af en laat ze schrikken onder koud water.
  3. Snijd de aardappels in dunne plakken en leg ze op een bord.
  4. Schik de boontjes daar bovenop.
  5. Meng de mosterd met de azijn en enkele eetlepels warm water.
  6. Voeg de olie al roerend toe in een dunne straal, zoals bij het maken van mayonaise.
  7. Voeg naar smaak versgemalen zwarte peper toe, de snippers sjalot en de in kleine stukjes gesneden ansjovis.
  8. Als de saus te dik wordt, kunnen er nog wat eetlepels warm water bij.
  9. Besprenkel de boontjes en de aardappels met de dressing. Garneer met de gehalveerde olijven.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door cuisinefun op 25 oktober 2012 om 11u30

Lekker recept maar ik miste iets krokant en heb het afgewerkt met kleine croutons en gegrilde pijnboompitten

Gepost door Monique_14 op 14 december 2012 om 23u33

Pijnboompitjes!!! Goed idee, die maken het geheel af! Goede tip!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie