Slaatje van prinsessenboontjes en ansjovis

6 (6)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen gaar en kook de boontjes gedurende 10 minuten beetgaar.
  2. Giet af en laat ze schrikken onder koud water.
  3. Snijd de aardappels in dunne plakken en leg ze op een bord.
  4. Schik de boontjes daar bovenop.
  5. Meng de mosterd met de azijn en enkele eetlepels warm water.
  6. Voeg de olie al roerend toe in een dunne straal, zoals bij het maken van mayonaise.
  7. Voeg naar smaak versgemalen zwarte peper toe, de snippers sjalot en de in kleine stukjes gesneden ansjovis.
  8. Als de saus te dik wordt, kunnen er nog wat eetlepels warm water bij.
  9. Besprenkel de boontjes en de aardappels met de dressing. Garneer met de gehalveerde olijven.

Advertentie

Reacties (4)

Gepost door cuisinefun op 25 oktober 2012 om 11u30

Lekker recept maar ik miste iets krokant en heb het afgewerkt met kleine croutons en gegrilde pijnboompitten

Gepost door Monique_14 op 14 december 2012 om 23u33

Pijnboompitjes!!! Goed idee, die maken het geheel af! Goede tip!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?