Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Koude inktvissalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd45 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
goedkoop
voorgerecht
hoofdgerecht
overig europees
recipe image Koude inktvissalade
  • 1 kg pijlinktvisjes
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 3 eetlepels wijnazijn
  • grof zout
  • 1 eetlepel gehakte platte peterselie
  • 6 teentjes look
  • 2 uien
  • peper
  • 2 paprika’s (1 rode,1 gele)
  1. Spoel de inktvisjes grondig schoon en snij ze in beetklare stukken.
  2. Pel en pers de look in de Solo.
  3. Snij de uien en de paprika’s in stukken en stoof ze in de Solo.
  4. Voeg er de pijlinktvisjes aan toe en laat 3 minuten meegaren.
  5. Giet in een ruime slakom, voeg er de wijnazijn bij en breng op smaak met peper en grof zout.
  6. Laat afkoelen en werk af met de gehakte peterselie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.