Recept 55***** (2 stemmen)

Slaatje van ananas, avocado en krab

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

salade

tijd
40 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Hoge moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng 1 liter water aan de kook met de bouillonblokjes , doe er de krabbenscharen in en laat 5 minuten koken.
  2. eem van het vuur en laat de scharen afkoelen in de bouillon.
  3. Halveer de ananasjes, hol ze voorzichtig.
  4. Ontpit de tomaat.
  5. Pel de avocado's, verwijder de pit en snijd in blokjes.
  6. esprenkel met het sap van een halve limoen.
  7. Meng alles. Hou koel.
  8. Maak een dressing met de eierdooier, de olijfolie en het sap van de andere helft van de limoen.
  9. Breng op smaak met enkele druppels groene tabasco, een scheutje tequila, peper en zout.
  10. Spoel de slablaadjes en leg ze in de ananasjes.
  11. Vul met de groente-fruitmengeling. Zet koel weg.
  12. Breek de krabbenscharen en haal er voorzichtig het vlees uit - in één stuk!
  13. epel wat dressing over de ananasjes en leg er het krabvlees bovenop.
  14. Snipper het lente-uitje en werk de ananasjes ermee af.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie