Ingrediënten voor 4 personen
- 2 blokjes Knorr Finesse groentebouillon
- 4 krabbenscharen
- 1 limoen
- Tequila
- Zout
- 4 blaadjes ijsbergsla
- 2 babyananasjes
- 1 tomaat
- 2 avocado's
- 1 eierdooier
- Bertolli extra vergine
- groene tabasco
- peper
- 1 lente-uitje
Bereidingswijze
- Breng 1 liter water aan de kook met de bouillonblokjes , doe er de krabbenscharen in en laat 5 minuten koken.
- eem van het vuur en laat de scharen afkoelen in de bouillon.
- Halveer de ananasjes, hol ze voorzichtig.
- Ontpit de tomaat.
- Pel de avocado's, verwijder de pit en snijd in blokjes.
- esprenkel met het sap van een halve limoen.
- Meng alles. Hou koel.
- Maak een dressing met de eierdooier, de olijfolie en het sap van de andere helft van de limoen.
- Breng op smaak met enkele druppels groene tabasco, een scheutje tequila, peper en zout.
- Spoel de slablaadjes en leg ze in de ananasjes.
- Vul met de groente-fruitmengeling. Zet koel weg.
- Breek de krabbenscharen en haal er voorzichtig het vlees uit - in één stuk!
- epel wat dressing over de ananasjes en leg er het krabvlees bovenop.
- Snipper het lente-uitje en werk de ananasjes ermee af.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?