Slaatje met struisvogelvlees en frambozen

1 (1)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was de sla, snij ze in reepjes.
  2. Spoel en droog de roquette.
  3. Snij de gepelde rode ui in ringen.
  4. Maak een vinaigrette met de mosterd, olijfolie en azijn.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Verdeel de sla, de roquette en de uiringen over vier borden.
  7. Schik er de fijne plakjes struisvogelvlees en de frambozen op.
  8. Besprenkel met vinaigrette, werk af met een takje bessen en een flinke draai van de pepermolen.

Tip

Gedroogd struisvogelvlees vind je in de charcuterieafdeling van de supermarkt. Kan vervangen worden door grisonvlees of gerookte eendenborst.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?