hoofdgerecht
Slaatje met struisvogelvlees en frambozen
Geef score
Kooktijd15 min
Porties

- 80 g gedroogd struisvogelvlees (in plakjes)
- zout
- 2 el bosbessen- of frambozenazijn
- 50 g roquette
- 1 crestasla (of rode kropsla)
- 1 rode ui
- 1 koffielepel mosterd
- 6 eetlepels Bertolli extra vergine
- peper
- 100 g frambozen
- 4 takjes rode bessen
- Was de sla, snij ze in reepjes.
- Spoel en droog de roquette.
- Snij de gepelde rode ui in ringen.
- Maak een vinaigrette met de mosterd, olijfolie en azijn.
- Kruid met peper en zout.
- Verdeel de sla, de roquette en de uiringen over vier borden.
- Schik er de fijne plakjes struisvogelvlees en de frambozen op.
- Besprenkel met vinaigrette, werk af met een takje bessen en een flinke draai van de pepermolen.
