Sint-jakobsschelpen met veldsla, komkommer en munt

5 (5)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak de sint-jakobsschelpen aan elke zijde in een hete pan of op de grill gedurende 20 seconden met de Solo Vloeibaar.
  2. Snij de schelpdieren in twee.
  3. Meng chili-olie, olijfolie, citroensap, zeezout en peper en dompel de sint-jakobsschelpen daarin onder.
  4. Leg een halve sint-jakobsschelp samen met een blaadje veldsla, een blaadje munt en een schijfje komkommer op een lepel.
  5. Besprenkel met de dressing en dien op.

Tip

Deze bereiding kan je ook op een schotel of op individuele bordjes serveren.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Solo op 04 januari 2011 om 17u47

Inderdaad, de nootjes snel aanbakken in goed hete Solo. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?