use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Sint-jakobsschelpen met veldsla, komkommer en munt
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Sint-jakobsschelpen met veldsla, komkommer en munt

Sint-jakobsschelpen met veldsla, komkommer en munt

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 12 sint-jakobsschelpen
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 theelepels chili-olie
  • 3 theelepels Bertollo extra vergine
  • 3 theelpels citroensap
  • zeezout
  • gemalen peper
  • 24 blaadjes veldsla
  • 24 blaadjes mun
  • 24 schijfjes komkommer

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bak de sint-jakobsschelpen aan elke zijde in een hete pan of op de grill gedurende 20 seconden met de Solo Vloeibaar.
  2. Snij de schelpdieren in twee.
  3. Meng chili-olie, olijfolie, citroensap, zeezout en peper en dompel de sint-jakobsschelpen daarin onder.
  4. Leg een halve sint-jakobsschelp samen met een blaadje veldsla, een blaadje munt en een schijfje komkommer op een lepel.
  5. Besprenkel met de dressing en dien op.
Deze bereiding kan je ook op een schotel of op individuele bordjes serveren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.