Altijd weten wat je gaat eten?
Sinaasappel delight
Bereidingswijze
- Meng 2 eetlepels suiker, het sinaasappelsap, de geraspte sinaasappelschil en de sinaasappellikeur in een kleine kookpot.
- Kook het mengsel gedurende 10 minuten op een hoog vuur, of totdat de saus gebonden is. Laat afkoelen.
- Klop de volle room met de overgebleven suiker tot een stijf beslag.
- Schep een bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs in een cocktailglas.
- Werk elk bolletjes ijs af met een volle lepel beslag. Besprenkel met de saus van sinaasappellikeur.
- Werk af met een stukje sinaasappelschil en dien onmiddellijk op.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Iara Lopes op 20 maart 2020 om 11u15
Heel eenvoudig en leuk om te maken
Hoeveel sterren geef jij dit recept?