Recept 45**** (12 stemmen)

Selderroomsoep met kaaskorstjes en noten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

soepen

tijd
35 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de knolselderij en de aardappelen. Snij ze in stukken en leg ze in een kookpot.
  2. Bedek ze met water, doe er zout bij en breng ze aan de kook. Verminder het vuur en laat ze 25 minuten sudderen.
  3. Mix de gekookte selderij en aardappelen langdurig tot een smeuïge soep. Doe er al kloppend de light room en de Solo bij.
  4. Doe peper en zout bij de selderroomsoep en hou ze zonder koken warm op een zacht vuurtje.
  5. Rooster de sneetjes stokbrood. Wrijf ze in met het in twee gesneden teentje look.
  6. Plet de verse kaas met een vork, doe er peper en zout bij.
  7. Breng een lepeltje kaas aan op elk sneetje stokbrood.
  8. Hak de gepelde noten grof en strooi ze op de kaas.
  9. Verdeel de selderroomsoep over vier diepe borden, voeg er een scheutje Solo Vloeibaar aan toe en strooi er gehakte selderijstengel op.
  10. Dien onmiddellijk op met kaaskorstjes en noten.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Els & Cisse op 26 september 2014 om 22u18

dit moeten we eens testen.

Gepost door Solo op 29 september 2014 om 12u08

En laat dan maar zeker weten of je het lekker vond :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?