Ingrediënten voor 4 personen
- 200 g Griekse pasta
- 150 g gemarineerde ansjovis
- 4 tomaten
- 100 g kappertjes
- 20 scampi’s
-
4 eetlepels Solo Vloeibaar
- olijfolie
- witte-wijnazijn
- enkele takjes bieslook
- enkele takjes dragon
- enkele takjes koriander
Bereidingswijze
- Kook de Griekse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat koud worden.
- Snij de ansjovis in stukjes en de tomaten in blokjes. Voeg ze bij de afgekoelde pasta. Snipper ook de kruiden en voeg ze samen met de kappertjes bij de pasta. Meng alles goed door elkaar. Kruid verder af met peper, zout, olijfolie en een scheutje witte-wijnazijn.
- Pel de scampi’s, verwijder het darmkanaal en bak ze in een hete pan met Solo.
- Serveer de scampi’s bij de Griekse pastasalade.
Tip
Griekse pasta of kritharaki vind je probleemloos in de pastarayon van je supermarkt.
Andere Solo-leden over dit recept (14)
Gepost door antonius op 05 augustus 2017 om 21u10
Het is de eenvoud zelve maar is geweldig lekker op een zwoele zomeravond. Sterren geef ik er niet aan gezien 2 te weinig is en 4 veel te veel!
Gepost door Solo op 22 augustus 2017 om 14u43
Wat dacht je dan van 3 sterren, Antonius? :)
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?