Recept 45**** (10 stemmen)

Scampi’s met Griekse pasta en tuinkruiden

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de Griekse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat koud worden.
  2. Snij de ansjovis in stukjes en de tomaten in blokjes. Voeg ze bij de afgekoelde pasta. Snipper ook de kruiden en voeg ze samen met de kappertjes bij de pasta. Meng alles goed door elkaar. Kruid verder af met peper, zout, olijfolie en een scheutje witte-wijnazijn.
  3. Pel de scampi’s, verwijder het darmkanaal en bak ze in een hete pan met Solo.
  4. Serveer de scampi’s bij de Griekse pastasalade.
Tip

Griekse pasta of kritharaki vind je probleemloos in de pastarayon van je supermarkt.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (11)

Gepost door Love to Cook op 23 juli 2014 om 19u39

Dit gerecht voor het eerst gegeten bij een vriendin in Frankrijk, toen we op vakantie waren. Heb het gerecht nu zelf al twee keer tot volle tevredenheid gemaakt. En,,,, heb inmiddels enkele pakjes Griekse pasta in huis. Dank je wel Solo, Een heerlijk gerecht, dat ik nog vaak zal bereiden.

Gepost door Solo op 25 juli 2014 om 09u38

Zo leuk om te horen :-)! Dankjewel Love to Cook!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie