use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Scampi’s met Griekse pasta en tuinkruiden
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Scampi’s met Griekse pasta en tuinkruiden

Scampi’s met Griekse pasta en tuinkruiden

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g Griekse pasta
  • 150 g gemarineerde ansjovis
  • 4 tomaten
  • 100 g kappertjes
  • 20 scampi’s
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • olijfolie
  • witte-wijnazijn
  • enkele takjes bieslook
  • enkele takjes dragon
  • enkele takjes koriander

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de Griekse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat koud worden.
  2. Snij de ansjovis in stukjes en de tomaten in blokjes. Voeg ze bij de afgekoelde pasta. Snipper ook de kruiden en voeg ze samen met de kappertjes bij de pasta. Meng alles goed door elkaar. Kruid verder af met peper, zout, olijfolie en een scheutje witte-wijnazijn.
  3. Pel de scampi’s, verwijder het darmkanaal en bak ze in een hete pan met Solo.
  4. Serveer de scampi’s bij de Griekse pastasalade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.