Scampi’s met Griekse pasta en tuinkruiden

14 (14)
30 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de Griekse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat koud worden.
  2. Snij de ansjovis in stukjes en de tomaten in blokjes. Voeg ze bij de afgekoelde pasta. Snipper ook de kruiden en voeg ze samen met de kappertjes bij de pasta. Meng alles goed door elkaar. Kruid verder af met peper, zout, olijfolie en een scheutje witte-wijnazijn.
  3. Pel de scampi’s, verwijder het darmkanaal en bak ze in een hete pan met Solo.
  4. Serveer de scampi’s bij de Griekse pastasalade.

Tip

Griekse pasta of kritharaki vind je probleemloos in de pastarayon van je supermarkt.

Advertentie

Reacties (14)

Gepost door antonius op 05 augustus 2017 om 19u10

Het is de eenvoud zelve maar is geweldig lekker op een zwoele zomeravond. Sterren geef ik er niet aan gezien 2 te weinig is en 4 veel te veel!

Gepost door Solo op 22 augustus 2017 om 12u43

Wat dacht je dan van 3 sterren, Antonius? :)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?