Recept 45**** (11 stemmen)

Scampi’s met Griekse pasta en tuinkruiden

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de Griekse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat koud worden.
  2. Snij de ansjovis in stukjes en de tomaten in blokjes. Voeg ze bij de afgekoelde pasta. Snipper ook de kruiden en voeg ze samen met de kappertjes bij de pasta. Meng alles goed door elkaar. Kruid verder af met peper, zout, olijfolie en een scheutje witte-wijnazijn.
  3. Pel de scampi’s, verwijder het darmkanaal en bak ze in een hete pan met Solo.
  4. Serveer de scampi’s bij de Griekse pastasalade.
Tip

Griekse pasta of kritharaki vind je probleemloos in de pastarayon van je supermarkt.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (12)

Gepost door dominique_1 op 21 juli 2017 om 17u26

Dit staat morgen hier (Kreta) op het menu en zo is het probleem 'wat eten we ?' opgelost. Wel met andere kruiden want dragon, bieslook en koriander zijn hier niet courant verkijgbaar. Net zoals bij het typische gerecht Garides Saganaki ga ik er ook nog wat Feta overstrooien. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Bedankt !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie