Recept 45**** (13 stemmen)

Scampi’s met Griekse pasta en tuinkruiden

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de Griekse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat koud worden.
  2. Snij de ansjovis in stukjes en de tomaten in blokjes. Voeg ze bij de afgekoelde pasta. Snipper ook de kruiden en voeg ze samen met de kappertjes bij de pasta. Meng alles goed door elkaar. Kruid verder af met peper, zout, olijfolie en een scheutje witte-wijnazijn.
  3. Pel de scampi’s, verwijder het darmkanaal en bak ze in een hete pan met Solo.
  4. Serveer de scampi’s bij de Griekse pastasalade.
Tip

Griekse pasta of kritharaki vind je probleemloos in de pastarayon van je supermarkt.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (14)

Gepost door antonius op 05 augustus 2017 om 17u10

Het is de eenvoud zelve maar is geweldig lekker op een zwoele zomeravond. Sterren geef ik er niet aan gezien 2 te weinig is en 4 veel te veel!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie