picknick
Scampi’s met Griekse pasta en tuinkruiden
Geef score
Kooktijd30 min
Porties

- 200 g Griekse pasta
- 150 g gemarineerde ansjovis
- 4 tomaten
- 100 g kappertjes
- 20 scampi’s
- 4 eetlepels Solo Vloeibaar
- olijfolie
- witte-wijnazijn
- enkele takjes bieslook
- enkele takjes dragon
- enkele takjes koriander
- Kook de Griekse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat koud worden.
- Snij de ansjovis in stukjes en de tomaten in blokjes. Voeg ze bij de afgekoelde pasta. Snipper ook de kruiden en voeg ze samen met de kappertjes bij de pasta. Meng alles goed door elkaar. Kruid verder af met peper, zout, olijfolie en een scheutje witte-wijnazijn.
- Pel de scampi’s, verwijder het darmkanaal en bak ze in een hete pan met Solo.
- Serveer de scampi’s bij de Griekse pastasalade.
