Recept 45**** (1 stem)

Salade in brikdeeg

Dit is een recept van

tijd
60 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Plooi de bikvellen dubbel en smeer ze in met de Solo Vloeibaar.
  2. Schik ze in potjes en schuif ze in de op 160° C voorverwarmde oven tot ze mooi goudgeel zijn. Laat afkoelen.
  3. Pel en snipper de ui en de look en stoof in de Solo aan.
  4. Voeg er de champignons bij en roerbak 5 minuten.
  5. Roer er de kaasblokjes onder en breng op smaak met peper en zout.
  6. Laat op kamertemperatuur komen en breng op smaak met citroensap.
  7. Schik de gebakken brikvellen op de borden en schik er de sla in.
  8. Verdeel er de champignons over en dien op.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?