hoofdgerecht
Rijkelijke carpaccio met Gandaham
Geef score
Kooktijd20 min
Porties

- 1 eetlepel limoensap
- 20 sneetjes Gandaham
- peper
- 8 sneetjes meloen
- grof zout
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- gekonfijte schilletjes van 1 limoen
- 150 g gemengde sla (eikenbladsla
- 100 g Parmezaanschilfers
- 50 g pijnboompit (geroosterd)
- 8 sneetjes mango
- 3 eetlepels Bertolli extra vergine
- 3 eetlepels maïsolie
- Meng eerst alle ingrediënten voor de vinaigrette en laat dit mengsel een dag in de koelkast op smaak komen.
- Leg op elk bord een boeketje sla en verdeel er de fijne plakjes ham rond.
- Strooi daarop de Parmezaanse kaas en de gegrilde pijnboompitten.
- Snij de plakjes mango en meloen in fijne reepjes en verdeel die over de borden.
- Druppel er tot slot de vinaigrette over.
