Roerbakhachee met vleesreepjes, rodekool en zilveruitjes
-
3 uien
-
400 g rundvleesreepjes
-
2 el hacheekruiden
-
3 blaadjes laurier
-
500 g fijngesneden rodekool
-
6 el extra kleine zoetzure zilveruitjes + vocht
-
-
900 g voorgekookte aardappelblokjes
-
2 el fijngehakte peterselie
Bereidingswijze
- Pel en snijd de uien in halve ringen. Meng de vleesreepjes met de hacheekruiden. Laat de rodekool en de zilveruitjes goed uitlekken.
- Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de vleesreepjes 2 minuten Voeg de laurier, de rodekool, de uien, de zilveruitjes en de aardappelblokjes toe en roerbak ca. 10 minuten tot ze gaar zijn. Voeg 4 eetlepels van het zoetzure vocht toe en schep nog een keer door elkaar.
- Verwijder de laurierblaadjes en verdeel de roerbakhachee over 4 borden. Bestrooi met de peterselie.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?