Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Snijd de tomaten in kleine stukjes. Pel en hak de knoflook fijn.
Verhit de helft van de Solo Vloeibaar in een hapjespan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de hamreepjes 1 minuut. Voeg de groenten, knoflook en tijm toe en bak 4 minuten mee. Laat dan de tomaat 3 minuten meebakken.
Verwarm ondertussen de oven voor op 200°C. Vet 10 kleine bakvormpjes (of lage ovenvaste schaaltjes of kommetjes) van ca. 10 cm Ø in met wat vloeibare margarine. Leg in elk vormpje een plakje deeg en prik met een vork wat gaatjes in de bodem.
Klop in een kom de eieren los, voeg het gebakken groente-hammengsel en 0.5 theelepel peper en wat zout toe en schep het mengsel in de beklede bakvormpjes.
Bak de taartjes in de hete oven in ca. 10 minuten gaar en goudbruin.
Laat de taartjes kort in de vormpjes afkoelen, haal ze er voorzichtig uit en leg ze op vier schalen of borden.