Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Rijsttaart BOSS

Recept van Py.
Ook een echte fan van smeuïge rijsttaart? Dan wordt dit vast je nieuwe favoriete recept. Zo simpel en zonder gedoe: ga ervoor, lukt altijd!

Recept van Py.
Ook een echte fan van smeuïge rijsttaart? Dan wordt dit vast je nieuwe favoriete recept. Zo simpel en zonder gedoe: ga ervoor, lukt altijd!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties8 porties
nagerecht
Belgisch
lage moeilijkheid
taart
recipe image Rijsttaart BOSS
  • 2 blikken BOSS rijst
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 3 eieren
  • 60 gram suiker
  • 45 gram zelfrijzende bloem
  1. De oven voorverwarmen op 200°C De dozen rijst en de volledige eieren onder elkaar roeren Suiker bijvoegen De gezeefde bloem onder roeren Taartvorm (24-26cm diameter) inboteren en met bloem bestrooien (overtollige bloem verwijderen) Rijstmengsel erin gieten Bakken op 200° gedurende 45' à 1 uur

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.