use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Ribbetjes met wilde rijst en een zomerse salade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Ribbetjes met wilde rijst en een zomerse salade

Ribbetjes met wilde rijst en een zomerse salade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • enkele blaadjes sla
  • enkele druppels slasaus
  • gebroken peper
  • 1 blokje Knorr Finesse bouillon groenten
  • 1 blokje Knorr Finesse bouillon vlees
  • 2 dl olijfolie
  • 4 stuks platte ribstukken (ribbetjes)
  • 4 rijpe tomaten
  • 400 g wilde rijst

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de olijfolie kort en los er het vleesbouillonblokje in op. Strijk er de ribstukken mee in en strooi er de gebroken peper over. Gaar de ribstukken in een voorverwarmde oven van 190° gedurende minstens een half uur.
  2. Kook intussen de rijst in ruim water met de groentebouillon. Spoel de sla en snijd de tomaten in gelijke delen. Schik de ribstukken in grote borden, schik de rijst ernaast en garneer met sla en tomaten. Sprenkel ter afwerking wat slasaus over de groenten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.