Recept 45**** (3 stemmen)

Ravioli van fondantchocolade, met perenblokjes en vanilleroomijs

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
260 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Warm de crème anglaise op en laat er de chocoladestukjes geleidelijk in smelten.
  2. Laat 4 uur afkoelen in de koelkast.
  3. Leg 12 wontonvellen op tafel en bestrijk met de eierdooier. Gebruik hiervoor een penseel.
  4. Schep een flinke theelepel chocolade in het midden van elk vel en bedek met een tweede vel. Druk de boord goed dicht en snij het overtollige deeg weg met behulp van een dresseerring van 32 mm.
  5. Snij de peer in blokjes en bak 15 seconden in een heel hete pan in Solo Vloeibaar Light.
  6. Kook de wontonvellen 4 minuten in kokend water.
  7. Leg ze op een bord, bestrooi met de perenblokjes en werk af met een bol vanille-ijs.
  8. Versier met muntblaadjes en aalbessen.
Tip

Je kunt de wontonvellen ook vervangen door lasagneblaadjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie