Ragout van zalm en asperges

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de asperges en snij ze in lange stukken.
  2. Verhit de Solo in een grote pan, stoof de asperges en de gehakte sjalotten hierin 5 minuten.
  3. Los de Maïzena in de witte wijn op en blus de asperges.
  4. Voeg het laurierblad en de Solo Crèmefine Cuisine toe. Laat op een zacht vuur 8 minuten sudderen.
  5. Na 4 minuten de in stukken gesneden zalm toevoegen.
  6. Breng de ragout op smaak met zout, peper, suiker, citroensap en de fijngehakte dille.

Tip

Lekker met gekookte witte rijst of gestoomde nieuwe aardappels.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (11)

Gepost door CJ op 12 juni 2016 om 10u41

Topreceptje! Was ook lekker met witte asperges en zonder de suiker. Ga ik zeker nog maken

Gepost door Solo op 15 juni 2016 om 10u56

Witte asperges zijn ook heerlijk! Dankjewel voor de tip CJ ;-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?