use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kabeljauwfilets met asperges en tagliatelle

Kabeljauwfilets met asperges en tagliatelle

Deze kabeljauwfilet met asperges dien je op met zwarte tagliatelle: een kleurrijke en overheerlijke combinatie. Smakelijk!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    8 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 eetlepels Solo
  • 150 g zwarte tagliatelle
  • 400 g kabeljauwfilet
  • 1 pak asperges
  • 1 takje dragon
  • 1 takje dille
  • 1 eetlepel bieslook
  • 16 rivierkreeften

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil en snijd de asperges in schuine stukjes en bak deze in Solo.
  2. Pel de rivierkreeftjes en bak de staartjes in Solo.
  3. Snijd de dille, bieslook en dragonblaadjes fijn.
  4. Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water.
  5. Gaar de kabeljauw in de microgolfoven en werk af met de Solo en de gesnipperde kruiden.
  6. Schik de asperges en de rivierkreeftjes rond de vis.
Hoe verser je kabeljauwfilet met asperges, hoe beter! Wrijf je asperges even over elkaar: hoor je gepiep, dan zijn ze nog lekker vers.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.