Rabarber- en honingcompote

6 (6)
45 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Schil de rabarber en snij hem in stukken van 2,5 cm lang.
  3. Leg de stukken rabarber in een ovenschotel. Lepel de honing erover en bestrooi met kristalsuiker.
  4. Voeg er de sinaasappelschilletjes aan toe en druppel het sap erover.
  5. Bedek met aluminiumfolie en bak gedurende 30 minuten in de warme oven.
  6. Roer af en toe tot de rabarber zacht is.
  7. Serveer warm, lauw of koud met yoghurt of roomijs.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 27 juni 2012 om 11u57

Dank je wel voor de reactie. Inderdaad rabarber is een groente en behoort tot de familie van de duizendknoop soorten.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?