use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Meloen met aardbeien en ijs
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Meloen met aardbeien en ijs

Meloen met aardbeien en ijs

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 50 g suiker
  • 400 g Fermette vanille roomijs
  • 3 eetlepels witte rum
  • 1 galia-meloen (van 1 kilo)
  • 300 g aardbei
  • munt (een paar takjes)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de bovenkant van de meloen af, als een deksel.
  2. Haal de zaden eruit en gooi die weg.
  3. Snij het vruchtvlees in stukjes.
  4. Doe die terug in de meloen en voeg de rum toe.
  5. Laat dit twee uur in de koelkast staan.
  6. Bestrooi intussen de aardbeien met de suiker.
  7. Zet ook die een uurtje in de koelkast en doe ze daarna in de meloen.
  8. Serveer met het ijs en wat blaadjes verse munt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.