quiche met spinazie geitenkaas en zalm

Een quiche met geitenkaas, spinazie en zalm: meer heb jij vanavond niet nodig om te bekomen van jouw lange dag. En iedereen in huis geniet lekker mee!

Bereidingswijze

  1. Stoof de spinazie samen met het lookteenje, laat uitlekken. Snij de zalm in reepjes, leg het bladerdeeg in de taartvorm, klop de eieren los met de geitenkaas, de room, voeg de spinazie toe peper en zout. Giet de helft van het mengsel op het deeg, leg er de zalm op, giet er de rest van het ei-spinazie mengsel over. Zet 35 minuten in de oven op 190 graden.Altijd lekker met een slaatje erbij.

Tip

In plaats van room te gebruiken voor je quiche met geitenkaas, spinazie en zalm, kan je ook variëren met ricotta of mascarpone.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Kerlyne_ op 07 november 2012 om 20u43

Ook lekker met feta ipv chavroux! Best wel geen extra zout toevoegen dan,

Hoeveel sterren geef jij dit recept?