Recept 45**** (28 stemmen)

Pompoenroomsoep met sint-jakobsnoten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

SOEPERDELUXE

tijd
55 min
prijs
Hoge kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Snij de pompoen in stukken en schil die. Schil de aardappelen. Snij ze in stukken. Was de prei en snij in stukken.
  3. Bereiding
  4. Laat de Solo smelten in een grote kookpot.
  5. Fruit daarin de stukken pompoen, de aardappelen en de prei gedurende enkele minuten terwijl je roert.
  6. Giet er dan water bij tot de groenten net onderstaan en laat alles zachtjes koken tot de pompoen gaar is.
  7. MIx glad en kruid met peper zout en de Solo Crèmefine Cuisine, maar laat niet meer aan de kook komen.
  8. Warm ondertussen wat Solo op in een pan met een antiaanbaklaag.
  9. Laat er de sint-jakobsnoten één minuut aan elke kant in bakken en kruid met zout en peper.
  10. Haal ze uit de pan en snij ze doormidden in de dikte.
  11. Verdeel de roomsoep over borden.
  12. Voeg er de sint-jakobsnoten bij en versier de soep met een takje kervel en een streepje Solo Crèmefine Cuisine.
  13. Dien onmiddellijk op.

Ingrediëntenvoor 8 personen

Andere Solo-leden over dit recept (15)

Gepost door Fanny Choffray op 21 december 2017 om 21u01

Bonjour. Quand vous dites un potiron, c'est quel.poids environ ?

Gepost door Solo op 03 januari 2018 om 16u28

Bonjour Fanny, c'est environ 1 kg. L'équipe Solo

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie