Recept 35*** (1 stem)

Pizza-focaccia met geitenkaas, pijnboompitten en notensla

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
65 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de bloem in een kom en voeg er de gist en de suiker aan toe.
  2. Maak een kuiltje in het midden en meng daarin rustig het water en de Solo tot een gladde massa.
  3. Kneed het deeg een vijftal minuten en laat het 45 minuten rijzen tot het dubbele in volume.
  4. Kneed het daarna zachtjes los en verdeel het in stukken op de met olie ingesmeerde bakplaat.
  5. Bak af in een oven op 180°C.
  6. Snij de focaccia na het afkoelen in stukken van 10 bij 10 cm.
  7. Snij de stukken doormidden en beleg deze met de notensla, aangemaakt met een beetje olijfolie, peper en zout.
  8. Leg er een stuk geitenkaas op, afgewerkt met honing en pijnboompitten.
  9. Gratineer het geheel even onder de grill van de oven.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?