use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Panini met aubergine en geitenkaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Panini met aubergine en geitenkaas

Panini met aubergine en geitenkaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • zout
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 4 paninibroodjes
  • 0.5 eetlepel gedroogde oregano
  • 1 aubergine
  • 100 g geitenkaas
  • 1 rode ui

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de aubergine in de lengte in 8 dunne plakken.
  2. Bestrooi ze met zout en laat ze 5 minuten liggen.
  3. Dep de plakken droog, bestrijk ze dun met Solo en rooster ze in een hete grillpan of tussen een contactgrill goudbruin.
  4. Snij het geitenkaasje in dunne plakjes.
  5. Snij de paninibroodjes open .
  6. Leg de aubergineplakken op de onderste helften en verdeel de plakjes geitenkaas, oregano en wat uiringen erover.
  7. Leg de bovenste broodhelften erop en rooster de panini in een contactgrill of in een grillpan goudbruin.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.