Recept 55***** (2 stemmen)

Pikante soep met garnalen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Ovenschotel(2)

tijd
25 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak de fijngehakte uien en lookteentjes met de Solo in een braadpan tot ze glazig zijn.
  2. Voeg er de tomatencoulis , de light room en pimentpoeder aan toe en bestrooi met de bloem.
  3. Giet geleidelijk de 1 liter water bij , voeg er dan de bouillon blokjes bij en verwarm tot het kookpunt is bereikt.
  4. Spoel de garnalen en dep ze voorzichtig droog.
  5. Reinig de koriandertakjes. Breng de soep op smaak met peper en zout en voeg er de sojasaus aan toe.
  6. Doe er vervolgens de garnalen bij en laat nog 2 tot 3 minuten doorkoken.
  7. Serveer in diepe borden en garneer met korianderblaadjes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 05 november 2012 om 18u19

Piment poeder is gemalen scherpe peper. Je kan het in de kruidenafdeling van de supermarkt vinden. Wel voorzichtig zijn bij het doseren: het is pikant!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?