use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pesto rosso penne met worstjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pesto rosso penne met worstjes

Pesto rosso penne met worstjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 6 varkensworsten
  • 300 g kerstomaatjes
  • 500 g penne
  • 3 el Bertolli Pesto Rosso
  • 4 el verse room
  • verse Parmezaan

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snijd de varkensworsten elk in 3 stukjes. Rooster ze 15 minuten in de oven. Voeg er halverwege de in twee gesneden tomaatjes aan toe.
  3. Kook ondertussen de penne in licht gezouten water al dente. Laat uitlekken en meng met drie eetlepels Bertolli Pesto Rosso en 4 eetlepels verse room.
  4. Doe er de worstjes en tomaten bij en besprenkel met verse Parmezaan.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.