Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gratin van penne met rundgehakt

Een gezonde volwassene heeft slechts 125 g vlees of vis per dag nodig om zijn behoeften aan proteïnen te dekken. Geef de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit.

Een gezonde volwassene heeft slechts 125 g vlees of vis per dag nodig om zijn behoeften aan proteïnen te dekken. Geef de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Voorbereiding5 min
  • Porties6 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Italiaans
pasta
recipe image 3 koningentaart
  • 500 g penne
  • 3 Knorr Bouillonketeltjes Vlees
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 600 g rundsgehakt
  • 2 uien
  • 1 wortel
  • 1 teentje knoflook
  • 2 soeplepels olijfolie
  • 100 ml light room
  • 100 g geraspte parmezaan
Voorbereiding
  1. Verwarm je oven voor op 190°C.
Bereiding
  1. Laat water koken voor de pasta en voeg er 3 Knorr Bouillonketeltjes Vlees aan toe.
  2. Bereid de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Giet de pasta af.
  4. Snij ondertussen de ui, de wortel en de look fijn.
  5. Doe 2 soeplepels olijfolie in een pan. Bak het gehakt samen met de groenten en voeg het blik gepelde tomaten toe.
  6. Laat een tiental minuten sudderen.
  7. Meng de pasta met de saus.
  8. Giet alles in een ovenschotel.
  9. Meng de light room met de geraspte kaas en giet dit mengsel over de pasta.
  10. Plaats de pasta gedurende 10 minuten in de oven of tot de bovenkant gegratineerd is.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.