Penne pesto

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. KOOK DE PENNE.
  2. NEEM EEN STEELPAN EN FRUIT DE LOOK EN AJUIN IN EEN GOEDE SCHEUT OLIJFOLIE.
  3. VOEG DE GESNEDEN EN ONTVELDE TOMATEN ERBIJ. LAAT ZE SMELTEN OP EEN MATIG VUUR EN ROER REGELMATIG.
  4. VOEG DE PESTO ERBIJ MET NOG WAT OLIJFOLIE EN LAAT NOG 10 MIN MEE SUDDEREN EN ROER REGELMATIG KRUID MET ZWARTE PEPER EN ZOUT.
  5. VOEG DE PENNE EN DE PIJNBOOMPITTEN TOE AAN DE SAUS. VERDEEL OVER DE BORDEN EN DIEN OP MET VERSE BASILICUM EN PARMEZAAN. VOEG EVENTUEEL NOG WAT OLIJFOLIE TOE OP HET EINDE.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 18 december 2009 om 18u47

Je kan ook altijd afwerken met zongedroogde tomaatjes! Heerlijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?