Pastinaaksoep met knolselder

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de uien,knoflook,pastinaak en knolselder in stukjes.De uien en knoflook aanstoven in boter,voeg vervolgens pastinaak en knolselder bij.
  2. Voeg er de tijm en de kippenbouillon bij en laat 30 min. koken.
  3. Intussen bak je de amandelschilvers kort aan in een pan zonder vetstof tot ze verkleuren,hou opzij.
  4. Snij de peterselie en bieslook fijn .
  5. Mix de soep kruid naar smaak met peper en zout voeg bij het opdienen de kruiden en amandelschilvers toe
  6. Smakelijk !

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door romanesco op 26 december 2014 om 15u41

Hee lekker recept! De amandeltjes geven een extra dimensie. Ook mijn kindjes zijn dol op deze soep!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?