Recept 45**** (3 stemmen)

Pastinaaksoep met Gandaham

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Verrassend feestelijke voorgerechten

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de pastinaken en de uien in grove stukken. Stoof ze aan in de Solo Vloeibaar. Voeg de kippenbouillon toe laat koken tot alles gaar is. Mix de soep fijn met een staafmixer en kruid af met peper en zout.
  2. Leg de sneetjes Gandaham 3 minuten in de microgolf, zo gaan ze drogen. Laat ze nadien eventjes afkoelen tot ze krokant zijn. Breek in stukjes en serveer bij de soep. Werk af met de peterselie.
Tip

Deze pastinaaksoep met Gandaham kun je goed van tevoren bereiden. Bewaar de gebakken Gandaham in een goed afsluitbaar koelkastdoosje. Tijdens het kerstdiner moet je de soep dan alleen nog maar even opwarmen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Jospol op 14 december 2016 om 17u42

Waw ik heb al zin om dit recept te maken op kerstavond!

Gepost door Solo op 16 december 2016 om 12u48

Hey Jos, kei leuk om te horen! Laat ons zeker weten of het gesmaakt heeft ;) Groetjes, het Solo-team.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?