Pastinaaksoep met Gandaham
Olala, de aardse smaak van pastinaak in een zalig soepje, afgewerkt met gandaham… Wij tonen jou hoe simpel je deze topper zonder moeite zelf maakt.
30 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 2 pastinaken, geschild en gewassen
- 2 grote uien, gepeld
- 1.5 l kippenbouillon
-
- 2 sneetjes Gandaham
- 0.5 el fijngehakte peterselie
- Extra nodig: staafmixer
Bereidingswijze
- Snijd de pastinaken en de uien in grove stukken. Stoof ze aan in de Solo. Voeg de kippenbouillon toe laat koken tot alles gaar is. Mix de soep fijn met een staafmixer en kruid af met peper en zout.
- Laat de sneetjes Gandaham 3 minuten op halve kracht drogen in de microgolf. Laat ze nadien eventjes afkoelen tot ze krokant worden. Breek in stukjes en serveer bij de soep. Werk af met de peterselie.
Tip
Deze pastinaaksoep met Gandaham kun je goed van tevoren bereiden. Bewaar de gebakken Gandaham in een goed afsluitbaar koelkastdoosje. Tijdens het kerstdiner moet je de soep dan alleen nog maar even opwarmen.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Jospol op 14 december 2016 om 19u42
Waw ik heb al zin om dit recept te maken op kerstavond!
Gepost door Solo op 16 december 2016 om 14u48
Hey Jos, kei leuk om te horen! Laat ons zeker weten of het gesmaakt heeft ;) Groetjes, het Solo-team.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?