Pastasalade van kerstomaatjes, verse tijm en mozzarella

Een lekker frisse pastasalade smaakt altijd, als lunch of als bijgerecht. Deze salade zet je al in een kwartiertje op tafel.

Bereidingswijze

  1. Kook de spirelli al dente in gezouten water met een scheut Solo Vloeibaar Light. Giet af en laat koud worden.
  2. Was de tomaatjes en geef er een sneetje in zodat er wat sap vrijkomt.
  3. Doe de tomaatjes in een kom, samen met de kappertjes en de olijven.
  4. Meng er ook de gehakte basilicum en de afgeritste tijmblaadjes bij.
  5. Snij de mozzarella in blokjes en voeg deze ook bij de tomaten en de kruidenmix. Kruid alles goed af met peper en zout en meng onder de pasta.
  6. Voeg olijfolie en balsamico naar smaak toe.
  7. Laat lekker fris worden in de koelkast en dien koud op.

Tip

Maak dit gerechtje de dag voordien. Dan kan het lekker lang marineren.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door lewou op 07 mei 2018 om 13u33

Heel lekker

Gepost door Solo op 09 mei 2018 om 09u59

Leuk te horen dat onze pastasalade in de smaak valt! Geniet ervan.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?