Recept 45**** (6 stemmen)

Pastasalade van kerstomaatjes, verse tijm en mozzarella

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pastasalade

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de spirelli al dente in gezouten water met een scheut Solo Vloeibaar Light. Giet af en laat koud worden.
  2. Was de tomaatjes en geef er een sneetje in zodat er wat sap vrijkomt.
  3. Doe de tomaatjes in een kom, samen met de kappertjes en de olijven.
  4. Meng er ook de gehakte basilicum en de afgeritste tijmblaadjes bij.
  5. Snij de mozzarella in blokjes en voeg deze ook bij de tomaten en de kruidenmix. Kruid alles goed af met peper en zout en meng onder de pasta.
  6. Voeg olijfolie en balsamico naar smaak toe.
  7. Laat lekker fris worden in de koelkast en dien koud op.
Tip

Maak dit gerechtje de dag voordien. Dan kan het lekker lang marineren.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie